SUP μέσα στο σπίτι ? Δύσκολοι καιροί για SUPers. Δεύτερη καραντίνα και εκτός των πολλών καθημερινών δραστηριοτήτων που καλούμαστε να στερηθούμε, ο περιορισμός των μετακινήσεων μας στερεί και το αγαπημένο μας σπορ. Το Stand Up Paddle Surfing
Υπομονή, σε λίγο η θάλασσα θα είναι πάλι δική μας.
Όταν έρθει όμως η πολυπόθητη ημέρα, να πάρουμε το σκάφος μας και το κουπί μας και να τρέξουμε στην πιο κοντινή παραλία, πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Εκτός από την γυμναστική, που θα μας κρατήσει σε φόρμα, υπάρχουν και άλλοι έξυπνοι τρόποι για να μείνουμε σε επαφή με το αγαπημένο μας άθλημα, ακόμη και μέσα στο σπίτι μας.
Υπάρχουν διάφορες προτάσεις για μια indoor προσομοίωση του αθλήματος. Μια πολύ έξυπνη πρόταση, που μάλιστα δεν απαιτεί ακριβά μηχανήματα, είναι αυτή Jon Ham. Χρειάζεστε μόνο ένα TRX και ένα Indoboard.
Στο παρακάτω βίντεο ο Jon μας εξηγεί πως μπορούμε να κάνουμε SUP μέσα στο σπίτι μας.
Στην περίπτωση που δεν έχετε το ειδικό TRX rip trainer, μπορείτε να προσαρμόσετε σε ένα απλό TRX ένα γερό ξύλο ή ακόμη και ένα κουπί.
Προσοχή: Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με το Indoboard, καλύτερα να κάνετε πρώτα κάποιες ασκήσεις ισορροπίας και μετά να προχωρήσετε στις ασκήσεις με το TRX. Μην ξεχνάτε ότι το indoboard πρέπει να βρίσκεται οπωσδήποτε πάνω σε χαλί.
Δείτε επίσης το παρακάτω video για ασκήσεων με την ίδια μέθοδο
Τα Original Indoboard balance trainers, μπορείτε να τα βρείτε και για ON-LINE αγορά ΕΔΩ